Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsteder for å sikre at nettsidene fungerer som de skal, og for å gi best mulig brukeropplevelse.

Hvis du fortsetter å bruker nettstedet vårt, samtykker du i bruken av informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.

Hudpleie

Fet krem 70%

En svanemerket fet krem spesielt utviklet til ekstra tørr, flassende og utsatt hud
Les mer

Danatekt Creme

En svanemerket og mild fuktighetskrem for tørr, ømfintlig og utsatt hud for både kropp og ansikt.
Les mer

Danatekt hudpleieprodukter er spesielt utviklet til tørr, ekstra tørr, flassende sart og utsatt hud som trenger ekstra pleie og beskyttelse. 

Svanemerkingen garanterer at produktet oppfyller miljøkrav med hensyn til nedbrytbarhet både når det gjelder innhold og emballasje, samt helsekrav som fokuserer på allergi og andre potensielle skadelige virkninger. Danatekt hudpleieserie inneholder verken parfyme, fargestoff eller parabener. Produktene inneholder bare milde og velkjente ingredienser. 

Det er viktig å pleie huden for å unngå uttørring. For å forebygge tørr hud, anbefales det å bruke fuktighetskrem daglig, og alltid etter dusjing og bading. Ved tørr hud bør du ikke bade eller dusje for lenge, og du bør unngå å bruke for varmt vann. 

Vær nøye med hvilken såpe du vasker kroppen din med og hvilken sjampo du vasker håret ditt med. Såpe tørker ut huden, men kan også bidra til å fjerne bakterier slik at infeksjoner kan forebygges. Derfor anbefales det å vaske tørr hud med såpe som er spesielt tilpasset tørr hud, og som ikke tørker ut huden ytterligere.