Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsteder for å sikre at nettsidene fungerer som de skal, og for å gi best mulig brukeropplevelse.

Hvis du fortsetter å bruker nettstedet vårt, samtykker du i bruken av informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.

Hudpleietips

Bruk et mildt såpefritt vaskeprodukt  som ikke tørker ut huden. Da kan du vaske deg daglig, selv om du har tørr hud. Bruk ikke for varmt vann når du vasker deg. Varmt vann kan bidra til å skylle bort hudens beskyttende fett. Huden vil da kunne føles tørr og stram. Dersom huden din er ekstra tørr og ømfintlig, kan du klappe den tørr med et mykt håndkle.

Påfør fuktighetskrem mens huden er litt fuktig. Da hjelper du huden med bedre å bevare sin fuktighet. Påfør huden rikelig med fuktighetskrem, spesielt dersom huden føles tørr. Tørr hud får tilført fuktighet ved regelmessig bruk av gode mykgjørende og pleiende fuktighetskremer. Smør deg gjerne inn to ganger om dagen, og alltid etter at du har dusjet eller badet. Man kan ikke smøre seg med for mye fuktighetskrem! Prøv deg frem for å finne den fuktighetskremen som passer for din hud.

Som regel vil mykgjørende fuktighetskremer passe best for tørr og ekstra tørr hud. Danatekt Creme mykgjør og legger en beskyttende hinne på huden som bidrar til å bevare hudens fuktighet.