Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsteder for å sikre at nettsidene fungerer som de skal, og for å gi best mulig brukeropplevelse.

Hvis du fortsetter å bruker nettstedet vårt, samtykker du i bruken av informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.

Spørsmål og svar

Her er noen av de spørsmålene som oftest blir stilt oss. Har du ytterligere spørsmål om våre produkter, send en e-mail til: norweb@orionpharma.com

Danatekt Creme

Hvor ofte skal jeg smøre meg med fuktighetskrem for å unngå tørr hud?
Det er veldig individuelt hvor mye fuktighetskrem huden din trenger. Tørr hud har godt av regelmessig bruk av fuktighetsgivende og mykgjørende kremer. Vi anbefaler at du bruker Danatekt Creme to ganger om dagen, og alltid etter at du har dusjet. Best effekt av fuktighetskremen får du når du smører deg rett etter at du har dusjet, når huden er fuktig og myk. Hvis du føler behov for det, kan du smøre deg med Danatekt Creme flere ganger om dagen. Du kan ikke smøre deg for ofte! Det er viktig å smøre tørr hud regelmessig slik at huden holder seg myk og smidig. Gjør den daglige påsmøringen til en hyggelig rutine, da glemmer du ikke å ta vare på deg og huden din!

Når skal jeg bruke Danatekt Creme?
Er huden din tørr eller veldig tørr anbefaler vi Danatekt Creme. Hvis du føler at huden din har behov for ekstra fuktighet i løpet av dagen, kan du smøre deg med Danatekt Creme så ofte du vil. Vi anbefaler bruk av Danatekt fuktighetskremer en eller to ganger om dagen avhengig av hudtype, og alltid etter at du har dusjet eller badet.

Jeg har veldig tørre hender, spesielt på vinteren. Hva kan jeg gjøre med det?
Hendene er utsatt for mange ytre påvirkninger både sommer og vinter. Varme, kulde, sol, vann og materialer du jobber med kan påvirke huden. Smør hendene med fuktighetskrem så ofte som mulig. Bruk Danatekt Creme helst etter hver gang du har vasket hendene - gjerne oftere. Det er også viktig å smøre hendene før du går ut i kulden om vinteren. Kremen bidrar til å beskytte hendene slik at huden ikke sprekker ytterlige. Et godt tips ved tørre hender er å smøre dem med Danatekt Creme og ta på tynne bomullsvanter, for å gi økt mykgjørende effekt, før du går og legger deg på kvelden.  

Kan Danatekt Creme brukes i ansiktet?
Alle Danatekt produkter  er svanemerket og  uten parfyme, parabener og fargestoffer. Du kan bruke Danatekt Creme både i ansiktet og på kroppen.

Hva er det i Danatekt Creme som bidrar til å dempe rød og irritert hud?
Huden kan ofte være rød og irritert fordi den er tørr. Danatekt Creme bidrar til å pleie, mykgjøre og danne en beskyttende og vannavvisende hinne som bevarer fuktigheten i huden. Hudens naturlige beskyttende funksjon gjenoppbygges og  bidrar til å dempe irritert hud. Det er kremens unike sammensetning som bidrar til å fremme hudens naturlige balanse. I tillegg inneholder Danatekt Creme vitamin E, som også bidrar til å dempe irritert hud.